داستان فیلم در آینده ای به شدت مراقبتی و وحشتناک جریان دارد که در آن کتاب ها ممنوع و اتش زده می شوند. در این بین جوان آتش نشانی به نام “گای مونتاگ” تمامی کتاب ها را آتش می زند. او بعد از اینکار با دختر جوانی ملاقات می کند و در مورد این کارش سوالاتی می پرسد ، پاسخ سوال ها باعث می شود تا گای دشمن جامعه شود و به صورت مخفیانه شروع به خواندن کتاب می کند. این فیلم از روی کتابی با همین نام به قلم Ray Bradbury ساخته شده که در سال 1953 اولین نسخه ی آن منتشر گردیده است
اسکرین شات فیلم فارنهایت 451

نقد فیلم فار نهایت 451
عجب پتانسیل از دست رفتهای! فیلمFahrenheit 451 به کارگردانی رامین بحرانی با فاصلهی فاحشی در ظاهر شدن در حد و اندازهی رمان کلاسیک مورد اقتباسش شکست میخورد. همهچیز در «فارنهایت ۴۵۱» همزمان مُرده و زنده است. رِی بردبری از توصیف کردن دنیای اطراف کاراکترهایش سر باز میزند. بنابراین وقتی دو نفر را در حال گفتگو در خیابان دنبال میکنیم، سبک نوشتاری نویسنده کاری میکند تا احساس کنیم در حال تماشای انسانهای کاملا تنهایی هستیم که در حال قدم زدن در وسط دنیای مُردهای هستند که از آن آگاه نیستند.
حیف که «فارنهایت ۴۵۱» به تمام استعدادهایش بد کرده است. در این فیلم نه تنها رامین بحرانی همان کسی که میشناسیم نیست و کیلومترها با آن نویسنده و کارگردان کاربلد و باهوش فاصله دارد، بلکه حتی مایکل بی. جوردن و مایکل شنون هم یکی از ضعیفترین بازیهایشان را ارائه دادهاند و شبکهی اچبیاُ که با محصولاتِ اندک اما باکیفیتش مشهور است، فیلمی بیرون داده است که اگر لوگوی این شبکه را اولش نمیدیدیم، فکر میکردم با یکی دیگر از شکستهای نتفلیکس در مایههای «درخشان» (Bright) و «دفترچه مرگ» (Death Note) سروکار دارم. این فیلم حتی در حد یکی از ضعیفترین اپیزودهای «آینه سیاه» هم نیست. «فارنهایت ۴۵۱» نه تنها به عنوان یک فیلم اقتباسی در الهامبرداری درست از روی منبع اقتباس مشکلهای متعدد و بزرگی دارد، بلکه کلا به عنوان یک فیلم هم از مشکلات جدیای رنج میبرد. یعنی اگر طرفداران کتاب بیخیال بلایی که این فیلم سر کتاب آورده است هم بشوند، باز نمیتوانند چشمشان را روی مشکلات آشکار و ابتدایی فیلم در داستانگویی و کارگردانی ببندند.
ریتم فیلم به حدی شتابزده است و طوری جسته و گریخته به کاراکترها و تمهایش میپردازد که انگار یک سریال هشت قسمتی، در حد یک فیلم ۹۰ دقیقهای کوتاه شده است. روی هم رفته «فارنهایت ۴۵۱» یکی از آن اقتباسهایی است که آدم متعجب میماند که آیا سازندگانش مفاهیم و ساختار کتاب را برای خودشان بررسی کردهاند یا اصلا خلاصهی داستان کتاب را در ویکیپدیا خواندهاند یا نه. تازه تمام شکایتهایی که تا اینجا داشتم مربوط به دو سوم ابتدایی فیلم میشود. فیلم در پردهی آخر طوری به جاده خاکی میزند که هیچ صحبتی دربارهاش باقی نمیماند، جز دوتا شاخی که از تماشای سوختن بیرحمانهی این کتاب پتانسیلدار توسط رامین بحرانی و تیمش روی سرم پدیدار شد.
لینک های دانلود
کیفیت 1080p حجم 1460 مگابایت
کیفیت 720p حجم 849 مگابایت
thank you so much for this awe-inspiring web site me and my family admired this depicted object and perceptiveness